Gayrimenkul danışmanı olmak ve markalaşmak

Günümüzde her işte ve her sektörde, markalaşmanın gücü yadsınamaz bir gerçektir. Peki marka olmak neden bu kadar önemli? Neden herkes marka olmak istiyor?


Çünkü marka demek; güven, bilinirlik, farklılık ve uzmanlık demek. REMAX’in Türkiye’de 20 yıldan fazla sürede bu derecede başarılı olmasının başlıca sebeplerinden birisi gayrimenkul sektöründe lider marka olmasıdır. Bu sektördeki en yüksek marka bilinirliğine sahip olan REMAX, size güçlü bir çatı altında gayrimenkul danışmanlığı fırsatı sunuyor. Peki siz, REMAX çatısı altında, başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak kendi markanızı nasıl oluşturabilirsiniz?


Farkınızı ortaya koyun, bölgenizde gayrimenkul danışmanı denilince ilk akıllara gelen olun!

Bir gayrimenkul danışmanı ya da emlakçı ile çalışmayı düşünen satıcılar için, çok fazla alternatif söz konusudur. Bu alternatifler arasından, ön plana çıkarak, tercih edilen gayrimenkul danışmanı olmanız için, diğer gayrimenkul danışmanlarından sizi ayıran özellikleriniz, başarılarınız, sunduğunuz faydalar ve avantajlar olmalı. Fark yaratan gayrimenkul danışmanı olmak, markalaşmanın en önemli basamaklarından birisidir. Farklı olan her zaman her zaman dikkat çeker ve tercih edilir.


Fayda sunun

Mülklerinin pazarlanması için bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmayı düşünen kişiler, gayrimenkullerini satmak ya da kiraya vermek için sizin danışmanlığınıza ihtiyaç duyarlar. Müşterilerinizin size yetki verirken, doğru fiyat, ciddi alıcılar, güvenilir kiracı, hızlı sonuç elde etmek… vb gibi beklentileri vardır. Bu beklentileri tam ve doğru zamanda karşılayarak, müşterilerinize fayda sunarsanız, güvenilir ve profesyonel hizmet veren gayrimenkul danışmanı olursunuz. Kariyerinizde sizi daha ileriye götürecek olan en önemli detay, kalıcı ve memnun müşteriler edinmektir. Bir gayrimenkul danışmanının kalıcı müşterileri var ise, markalaşma yolunda önemli ilerleme kaydetmiş olacaktır.


İhtiyaç Belirleyin ve Değer Verin

Gayrimenkul danışmanlığının püf noktası, müşterilerin ihtiyaçlarını doğru belirlemek ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunmaktır. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını iyi analiz ederek, ihtiyaçlarına yönelik pratik çözümler sunmanız, işinize ve müşterilerinize verdiğiniz değerin ve profesyonelliğinizin göstergesidir. Müşterilerinize zaman kazandırın, doğru yatırımlar yapmalarını sağlayın. Bu sayede size danışan müşterilerinizin güvenini kazanırsınız ve artık kendi reklamınız için zaman ve para harcamanıza gerek kalmaz. Çünkü müşterileriniz, sizin reklamınızı yaparlar ve referans ile yapılan reklamdan, sizinle çalışan bir müşterinizin sizi tavsiye etmesinden daha etkili bir reklam modeli yoktur.


Uzmanlaşın

Gayrimenkul danışmanı, faaliyet gösterdiği sınırları belli bir bölgede veya alanda uzman olmalıdır. Bölgenin, demografik yapısı, sosyal donatıları ve ulaşım gibi tüm detaylarına hakim olmalı, müşterilerini doğru yönlendirebilmelidir. Aynı zamanda bölgesinde, bir gayrimenkul danışmanına ihtiyacı olan kişilerin, aklına ilk gelen gayrimenkul danışmanı olmak çok önemlidir.


Bilgili olun, Bilgi verin

Gayrimenkul alım – satım işi olan birçok kişi, bu konuda yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığı için, bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmak istemektedir. Müşterilerinizi bu anlamda doğru ve yeterli bilgiler ile beslediğinizde, sizinle çalışmaktan memnun olacak ve bir sonraki gayrimenkul alım satım işlerinde tekrar sizi tercih edeceklerdir.


  • Kendinize güvenin, fark yaratan gayrimenkul danışmanı olun.
  • Müşterilerinize kaliteli hizmetler ve çözüm önerileri sunarak, müşterilerinize ve işinize değer verdiğinizi hissedin ve hissettirin.
  • Marka olmak için önceliğinizin müşteri memnuniyeti olduğunu unutmayın.
  • Müşteri arayan değil, müşteriler tarafından aranan REMAX Gayrimenkul Danışmanı olun.


REMAX Premium ofisi, birlikte çalıştığı gayrimenkul danışmanlarına, kendi markalarını oluşturabilmeleri ve sektörde ayrıcalıklı bir yer edinebilmeleri için, gerekli tüm imkan ve altyapıyı sunar. Yetkin ofis kadrosuyla, aynı zamanda farklı, kendine özel, sektörde fark yaratan pazarlama faaliyetleri ile REMAX Premium gayrimenkul danışmanları, müşterileri karşısında her zaman ayrıcalıklıdır ve sektördeki rakiplerinden birkaç adım öndedir.